TARBOUCH ANTWERP

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 104 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Tarbouch Antwerp. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 15:55 Eten heel lekker zoals altijd, mensen van restaurant ook heel vriendelijk en behulpzaam Het eten stond reeds om 13.00 klaar maar werd maar niet opgehaald. De fietser zelf was heel vriendelijk maar de organisatie van takeaway laat te wensen over.
14 nov 2022 om 23:04 Frech
12 sep 2022 om 23:19 Super lekker !
11 jul 2022 om 20:35 Food ready bit later than foreseen, but big order. Food was just delicious as always, but today even better than normal! I enjoyed my birthday buffet of warm and cold starters
1 jul 2022 om 20:22 Unfortunately only one of three meals I ordered arrived. I would like to have my money back.
23 jun 2022 om 10:40 Eten OK, behalve brood = DROOG en HARD! Verpakking = DRAMA, alles los in een plastic zak. Gevolg: eten door mekaar, uitgelopen, saus doorheen heel de zak!!! Takeaway = ook aangepast verpakkingsmateriaal!!! De bezorger treft GEEN enkele schuld!
13 jun 2022 om 19:59 The order did not arrive as I wanted (without garlic cream), also I do not like to put pomegranate molasses in the shawarma sandwich
27 mei 2022 om 8:45 Lekker !
11 feb 2022 om 17:06 Super lekker!
7 jan 2022 om 23:19 Alles was top !
5 jan 2022 om 11:40 Kwaliteit vh eten beneden verwachtingen. Menu voor 1p niet zijn geld waard … zeer jammer, want ik heb goede ervaringen gehad in het restaurant zelf.
27 dec 2021 om 23:49 Wat een teleurstelling. Meer dan 2u gewacht op eten op maanda. Terwijl de wachttijd op moment van bestelling 40min was. Gewoon onbereikbaar per telefoon bovendien! Geen seintje om te verwittigen dat de wachttijd opliep. Hier bestellen we niet meer...