TARBOUCH ANTWERP

TARBOUCH ANTWERP Tarbouch

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 98 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Tarbouch Antwerp. Meer weten? Ontdek meer

23 jun 2022 om 10:40 Eten OK, behalve brood = DROOG en HARD! Verpakking = DRAMA, alles los in een plastic zak. Gevolg: eten door mekaar, uitgelopen, saus doorheen heel de zak!!! Takeaway = ook aangepast verpakkingsmateriaal!!! De bezorger treft GEEN enkele schuld!
13 jun 2022 om 19:59 The order did not arrive as I wanted (without garlic cream), also I do not like to put pomegranate molasses in the shawarma sandwich
27 mei 2022 om 8:45 Lekker !
11 feb 2022 om 17:06 Super lekker!
7 jan 2022 om 23:19 Alles was top !
5 jan 2022 om 11:40 Kwaliteit vh eten beneden verwachtingen. Menu voor 1p niet zijn geld waard … zeer jammer, want ik heb goede ervaringen gehad in het restaurant zelf.
27 dec 2021 om 23:49 Wat een teleurstelling. Meer dan 2u gewacht op eten op maanda. Terwijl de wachttijd op moment van bestelling 40min was. Gewoon onbereikbaar per telefoon bovendien! Geen seintje om te verwittigen dat de wachttijd opliep. Hier bestellen we niet meer...
5 nov 2021 om 23:24 Geen commentaar
12 jul 2021 om 12:57 Levertijd was meer dan 2 uur, verschillende keren veranderd. 2x het menu besteld, werd ook geleverd als 2 porties dus veel afval. Warm en koud eten was samen verpakt, dus het warme eten was lauw/koud. Veel betere Libanese resto te vinden in Antwerpen!
24 mei 2021 om 19:42 Warm eten koud, koud eten lauw en alles op één hoop in de schotel! Zogezegde bezorgtijd van 6 minjuten werden er 25. Koerier heeft 15 minuten stilgestaan ergens in Borgerhout…ik vermoed om tussendoor een andere bestelling op te halen?
10 mei 2021 om 22:36 The food is expensive and doesn’t meet the required quality. I order Keleg and I received bread and cheese !! Falafel were overcooked and no salad. I will never order from this restaurant again.
19 jan 2021 om 22:44 Livraison nul. Tarboush Le restaurant a été obligé lui même d'amener la nourriture jusqu'à chez nous. C'est la 3eme fois que j'ai des problèmes avec Takeaway.