TARBOUCH ANTWERP

TARBOUCH ANTWERP Tarbouch

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 93 beoordelingen
7 jan 2022 om 23:19 Alles was top !
5 jan 2022 om 11:40 Kwaliteit vh eten beneden verwachtingen. Menu voor 1p niet zijn geld waard … zeer jammer, want ik heb goede ervaringen gehad in het restaurant zelf.
27 dec 2021 om 23:49 Wat een teleurstelling. Meer dan 2u gewacht op eten op maanda. Terwijl de wachttijd op moment van bestelling 40min was. Gewoon onbereikbaar per telefoon bovendien! Geen seintje om te verwittigen dat de wachttijd opliep. Hier bestellen we niet meer...
5 nov 2021 om 23:24 Geen commentaar
12 jul 2021 om 12:57 Levertijd was meer dan 2 uur, verschillende keren veranderd. 2x het menu besteld, werd ook geleverd als 2 porties dus veel afval. Warm en koud eten was samen verpakt, dus het warme eten was lauw/koud. Veel betere Libanese resto te vinden in Antwerpen!
24 mei 2021 om 19:42 Warm eten koud, koud eten lauw en alles op één hoop in de schotel! Zogezegde bezorgtijd van 6 minjuten werden er 25. Koerier heeft 15 minuten stilgestaan ergens in Borgerhout…ik vermoed om tussendoor een andere bestelling op te halen?
10 mei 2021 om 22:36 The food is expensive and doesn’t meet the required quality. I order Keleg and I received bread and cheese !! Falafel were overcooked and no salad. I will never order from this restaurant again.
19 jan 2021 om 22:44 Livraison nul. Tarboush Le restaurant a été obligé lui même d'amener la nourriture jusqu'à chez nous. C'est la 3eme fois que j'ai des problèmes avec Takeaway.
1 sep 2020 om 7:00 I would give 5 stars, but the restaurant forgot my dessert, which I paid for.
28 jul 2020 om 6:20 Lekker maar was beetje koud en niet weinig vlees
22 jul 2020 om 8:32 Frietjes waren limiet bevrozen, hapjes niet correct (hadden met kaas besteld maar met vlees gekregen) en houmous niet vers... NOOIT MEER!
20 jun 2020 om 23:39 Déçu par le temps de livraison 1h20 min depuis ma commande.