TARBOUCH ANTWERP

TARBOUCH ANTWERP Tarbouch

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 88 beoordelingen
12 jul 2021 om 12:57 Levertijd was meer dan 2 uur, verschillende keren veranderd. 2x het menu besteld, werd ook geleverd als 2 porties dus veel afval. Warm en koud eten was samen verpakt, dus het warme eten was lauw/koud. Veel betere Libanese resto te vinden in Antwerpen!
24 mei 2021 om 19:42 Warm eten koud, koud eten lauw en alles op één hoop in de schotel! Zogezegde bezorgtijd van 6 minjuten werden er 25. Koerier heeft 15 minuten stilgestaan ergens in Borgerhout…ik vermoed om tussendoor een andere bestelling op te halen?
10 mei 2021 om 22:36 The food is expensive and doesn’t meet the required quality. I order Keleg and I received bread and cheese !! Falafel were overcooked and no salad. I will never order from this restaurant again.
19 jan 2021 om 22:44 Livraison nul. Tarboush Le restaurant a été obligé lui même d'amener la nourriture jusqu'à chez nous. C'est la 3eme fois que j'ai des problèmes avec Takeaway.
1 sep 2020 om 7:00 I would give 5 stars, but the restaurant forgot my dessert, which I paid for.
28 jul 2020 om 6:20 Lekker maar was beetje koud en niet weinig vlees
22 jul 2020 om 8:32 Frietjes waren limiet bevrozen, hapjes niet correct (hadden met kaas besteld maar met vlees gekregen) en houmous niet vers... NOOIT MEER!
20 jun 2020 om 23:39 Déçu par le temps de livraison 1h20 min depuis ma commande.
7 mrt 2020 om 17:06 Lekker eten en grote porties.
22 feb 2020 om 22:24 Niet echt de moeite. Het meeste was al koud er is ook geen bestek bij geleverd. Ook hebben we rauw vlees gekregen, was dus voor de vuilbak. Duur voor de kwaliteit dat je krijgt.
15 feb 2020 om 20:24 Het eten was zo goed als koud en de menu ‘vlees’ omvatte weinig vlees
10 feb 2020 om 10:05 food was good and all. They forgot to add the halloumi pita though worth 5,00€. Claiming the money back now. Still don’t really get how you can forget 1 out of 2 positions in an order.